Ruokahörhöt ja Uusi Askel Facebook

Ruokahörhöt on Facebookissa toimiva ryhmä, jossa jaetaan vinkkejä, reseptejä ja kokemuksia Uusi askel -ruokavaliosta. Ryhmä on suljettu, eli klikkaa itsesi sivuille ja lähetä liittymispyyntö. Yhdessä teemme sen paremmin!

Uusi Askel sivut löytyvät myös Facebookista https://www.facebook.com/Minnaorauusiaskel

Seuraava Uusi askel -kurssi 10.12. klo 16.00 (Zoom-koulutuksena)

Seuraava alkalista elämäntapaa käsittelevä Uusi askel -kurssi järjestetään 10.12. klo 16.00 Zoom-koulutuksena. Osallistujien sähköpostiin lähetetään etukäteen kattava kurssimateriaali, jonka voi tulostaa itselleen ennen kurssia. Kurssia on siten helpompi seurata, ja materiaaliin voi tehdä lisämuistiinpanoja kurssin aikana.

Kurssin kesto 3-4 tuntia

Kurssin hinta 100 €

Ilmoittautumiset osoitteeseen uusiaskel.info@gmail.com tai puhelimitse     050-338 27 55

Uusi askel -kurssi yksityisopetuksena

Haluatko käydä läpi kurssimateriaalin kanssani kahdenkesken yksityisesti? Nyt se on mahdollista! Voimme toteuttaa kurssituksen nopeastikin, mikäli tarvetta. Pidän kurssin kotonani Perttelissä, ja tarjoan sinulle myös alkaalisen lounaan ja välipaloja samalla kun opiskelemme. Saat mukaasi myös laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin. Kurssiin kannattaa varata aikaa nelisen tuntia.

Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella kurssin myös niin, että ajan asiakkaan luokse. Silloin teen arvion hinnasta sinulle erikseen.

Ota yhteyttä Minna Oraan 050-338 27 55 ja suunnitellaan mahdollinen yksityisopetuksen ajankohta. Voit myös tiedustella kurssia  sähköpostitse osoitteessa uusiaskel.info@gmail.com

Hinta 200 €

Tilaa Uusi askel -kurssimateriaali

Jos sinun on mahdotonta päästä Uusi Askel kurssille, niin voit tilata pelkästään kirjallisen kurssimateriaalin ja tutustua siihen itseksesi. Kurssimateriaalikansiossa on kaikki samat asiat, jotka käsitellään itse kurssilla sisältäen myös ruoka-ohjeet. Saat materiaalin halutessasi pelkästään pdf-tiedostona emailiisi tai printattuna kansiona postitse, jolloin siihen lisätään postikulut. Suosittelen lukemaan materiaalin ensin itsenäisesti läpi, jonka jälkeen varmasti tulee kysymyksiä mieleen. Sitten voimme joko e-mailin kautta tai puhelimitse olla yhteyksissä ja kurssitan sinua lisää niin, että varmasti ymmärrät kaiken lukemasi.

Kansion hinta 80 € + postikulut 10 €

PDF-tiedoston hinta 75 €

Tilaa osoitteesta uusiaskel.info@gmail.com tai soita 050-338 27 55 Minna Ora

Järjestä Uusi askel -kurssi kotonasi

Jos haluat järjestää omat Uusi-Askel kotikutsut niin ota meihin yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä sopiva päivä ja järjestetään kurssi sinun luonasi. Jokainen kurssilainen saa laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin.  Kurssiin kannattaa varata aikaa nelisen tuntia.

Kun tiedän kotikutsuistasi enemmän (montako osallistujaa, missä järjestetään) niin teen sinulle henkilökohtaisen tarjouksen kurssin hinnasta.

Kysy lisää Minna Ora 050-338 27 55 tai meilaa viestiä uusiaskel.info@gmail.com

Kurssi yhdistyksille ja suuremmille organisaatioille

Ota yhteyttä asian tiimoilta, jos yhdistyksesi tai organisaatiosi haluaa järjestää jäsenilleen Uusi Askel-kurssin. Suunnitellaan yhdessä toteutustapa ja teen sinulle tarjouksen kurssin hinnasta. Kurssin kesto 3-4 tuntia. Jokainen kurssilainen saa laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla- kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin. Vaihtoehtoisesti jos osallistujia paljon, voimme toimittaa materiaalin pdf-tiedostona jokaisen omaan emailiin.

Jaa tämä sivu