Ruokahörhöt ja Uusi Askel Facebook

Ruokahörhöt on Facebookissa toimiva ryhmä, jossa jaetaan vinkkejä, reseptejä ja kokemuksia Uusi askel -ruokavaliosta. Ryhmä on suljettu, eli klikkaa itsesi sivuille ja lähetä liittymispyyntö. Yhdessä teemme sen paremmin! Löydät Uusi Askel sivut myös Facebookista ja Instagramista.

Seuraava Uusi askel -kurssi 28.7. Zoom-koulutuksena

Seuraava alkalista elämäntapaa käsittelevä Uusi askel -kurssi järjestetään sunnuntaina 28.7. klo 16.00 Zoom-koulutuksena. Osallistujien sähköpostiin lähetetään etukäteen kattava kurssimateriaali, jonka voi tulostaa itselleen ennen kurssia. Kurssia on siten helpompi seurata, ja materiaaliin voi tehdä lisämuistiinpanoja kurssin aikana.

Kurssin kesto 3-4 tuntia

Kurssin hinta 110 €

Tiedustele kurssia meilitse uusiaskel.info@gmail.com


Puhelimitse 050-338 27 55


Uusi askel -kurssi yksityisopetuksena

Haluatko käydä läpi kurssimateriaalin kanssani kahdenkesken yksityisesti? Pidän kurssin kotonani Perttelissä, ja tarjoan sinulle myös alkaalisen lounaan ja välipaloja samalla kun opiskelemme. Saat mukaasi myös laajan materiaalikansion runsaine alkaalisine ruoka-ohjeineen. Kansio sisältää myös kaiken sen saman tiedon mitä käsittelemme kurssilla - kotona on sitten helppoa palauttaa mieleen asioita mistä puhuttiin. Kurssiin kannattaa varata aikaa nelisen tuntia.


HInta 220 €


Tiedustele kurssia meilitse uusiaskel.info@gmail.com


Puhelimitse 050-338 27 55


Tilaa Uusi askel -kurssimateriaali

Jos sinun on mahdotonta päästä Uusi Askel kurssille, niin voit tilata pelkästään kirjallisen kurssimateriaalin ja tutustua siihen itseksesi. Kurssimateriaalikansiossa on kaikki samat asiat, jotka käsitellään itse kurssilla sisältäen myös ruoka-ohjeet. Saat materiaalin halutessasi pelkästään pdf-tiedostona emailiisi tai printattuna kansiona postitse, jolloin siihen lisätään postikulut. Suosittelen lukemaan materiaalin ensin itsenäisesti läpi, jonka jälkeen varmasti tulee kysymyksiä mieleen. Sitten voimme joko e-mailin kautta tai puhelimitse olla yhteyksissä ja kurssitan sinua lisää niin, että varmasti ymmärrät kaiken lukemasi.

Kansion hinta 90 € + postikulut 10 €

PDF-tiedoston hinta 80 €


Tiedustele kurssia meilitse

uusiaskel.info@gmail.com


Puhelimitse 050-338 27 55


Jaa tämä sivu